måndag 3 september 2012

SUPERSATURDAY 2012...




Klockan 05.50 möttes gänget upp på tågstationen trötta men så förväntansfulla och vid gott humör...Skrattsalvorna flödade från minut ett och tågresan flöt på fint...Väl framme i Stockholm så möttes vi av regn...Irrade runt för att slutligen landa på vårt Hostelhotell...När vi klev in där så snurrade tankarna på hur jag skulle överleva...Ett rum med tre våningsängar, heltäckningsmatta och INGA fönster!!! Jag som lider av klaustrofobi... En stående fläkt blev nog vår räddare för luft fanns knappt...Men jag fann mig snabbt och kan säga att vi hade det hur mysigt som helst och sova med dörren öppen var ett måste för annars hade jag ballat ur ;)

Inget paraply så jag fann lösningen...Visst, många glodde och tantvarning men det bjussa jag på!!!

Efter vår incheckning så blev det lite shopping på stan och det första vi investerade i var ett varsit praply....Med trötta ben begav vi oss sedan mot Globen för att bränna lite mer pengar...Då skulle konventets klädmonter besökas...Blev en hel del nytt för oss alla till fint reducerade priser...






Eftersom vår käre kollega Monica tog det lite lugnare när det gällde att välja what to buy så resulterade det i att hon fick stå i kö i över en timme för att betala (hon var där från 16-18.30!!!) så då knallade vi andra in på Globens köpcenter för att varva ner med ett glas ;)


LesMills nya redaskap som vi dissade rejält...





Lyckliga shoppare...



Titta vad vi fick till det...







Köspecialisten...




12 kvadrat!!!!


Efter att överlevt första natten och dessutom sovit väldigt gott så vaknade vi tidigt för att bege oss mot Globen...Dagens första pass var Bodypump...När man klev in på Annexet så möttes man av något som man kan kalla MAGISKT!!! Bilden nedan talar för sig själv...Man kan inte ens beskriva med ord för man måste uppleva det...Sååååå mäktigt!


Hostelfrulle...





Taggad Camilla...









Gymmix järngäng!


Ready for PUMP!



Susanne...

Nilsson...



Träffade även på Simon som gick utbildningen samtidigt som mig....Han skulle även tävla om titeln Nordisk Mästare i BP...


Nu kör vi!!!












VILKET ös!!!

Alltså känslan när man står där och kör på med de bästa inom Bodypump är obeskrivligt stort...Man ler passet igenom och endorfinerna flödar...






Anna-Lena kör på...


En lycklig Mona...


Monika...

Susanne..

Z matar på...

Simon fokuserad på tävlingen...





STORT grattis till Simon som sopade hem segern som Nordisk Mästare! Grymt bra jobbat grabben!




Fina priser...

Testade även passet GRIT som är ett crossfitpass...Liknar Bodypumpen men med ett tuffare tempo och passet är 30 minuter långt...Hoppas vi kan ta hem det till Gymmix till våren...Kan absolut tänka mig att gå utblidningen för att bli instruktör men då måste jag öva burpes så det visslar om det  ;)





Stänger och viktplattor är vad som gäller...


Kollade in RPM...


Hungriga blev man...




Fick även varsin goodibag...Sånt gillas!!! Vi lät dom oxå stiligt trycka upp våra namn på väskorna för att pimpa upp dom lite extra ;)










Efter GRIT var det dags för dagens sista pass som bestod av CXworx...

























En helt UNDERBAR dag lämnade över för en kväll på stan...

HostelJäger i finglasen ;)



Party!



Skål!











Söndag och hemresa med ett något för trångt huvud för nått bultade på rejält där innanför ;) Vi käkade lunch på Helmers och kan varmt rekomendera detta otroligt mysiga ställe med goda varma pastasallader...













Väl hemma så var man helt slut men fylld av INSPIRATION och GLÄDJE!!!! Summerar helgen med ett ord FANTASTISK!!! Och TACK alla ni som var med, skrattat som aldrig förr och jag ser redan fram emot nästa års SUPERSATURDAY med er!!!

<3 <3 <3

2 kommentarer:

  1. Underbara bilder och härlig energi! Påminner lite om The Nike Blas som var i Globen i vintras. Var du inte där - åk nästa år! Grym upplevelse! :)
    // Ninni

    SvaraRadera
  2. Åh TACK!!! Nej jag var inte där men var sugen kan jag lova!!! Kanske drar ner nästa gång dom kör NIKE Blas och tvivlar inte en sekund på att det är en grym upplevelse :)

    SvaraRadera