söndag 10 juni 2012

Day one of 21...


Flygresan gick hur bra som helst...Så där så man vill kyssa marken och skrika i am alive när man landat...Som ALLTID hade man övervikt redan när man lämnade Sverige men damen i checkindisken hade vaknat på exakt rätt sida igår men gav oss en varning att på vägen hem är dom inte lika snälla..Misha trösta mig med att vi skulle bli av med bagage i form av sex rör tennisbollar men INTE väger dom 18kg!!!! Sen sa han nått som jag inte alls valde att lyssna på...-Vi behöver inte köpa nått i Turkiet! Tror han på den själv egentligen? Jaja...får väl flytta över tunga saker i handbagaget och låtsas att det är fjäderlätt när vi är på g hem...Den dagen den sorgen..













Vi bestämde oss för att ta en sovmorgon så vi hoppade frukosten och kom ut i solen strax innan lunch...Vi smörjde oss rejält med faktor 30 och 50 och på kvällen märkte vi att det var klok gjort för vi hade ändå lyckats bränna oss en aning men inte så att det sved...Solen är så stark så i morgon smörjer vi ännu mer och ännu oftare...Låg ute på piren i havet i fyra timmar sen tyckte Julia att det var dags att besöka gymmet och jag tvekade inte en sekund då jag inte tränat sen i torsdags...Förkylningen har dämpat sig och jag träningssugen så back on track!!! Gymmet har allt jag önskar och lite till så Pace kommer jag inte sakna i första taget och så har Katharina lovat att hålla maskinerna varma åt mig när jag är borta ;)









Vi körde löpband och redan efter 5 minuter så spruta svetten och man önskade man sprang i bikini...Blev lite styrka och mage och sen tröt krafterna och längtan till en iskall Effes på balkonengen fick mig att ge upp...Men för lite extra kondition så valde vi att ta trapporna sex våningar upp för jag visste vad som väntade till middag ;)











19.00 ÄNTLIGEN middag!!! Som jag längtat efter i ett helt år...Men tror jag suktat mest efter alla goda efterrätter då jag är en sockermissbrukare i toppnivå ;)








Nu dags att krypa i säng för imorgon blir det ingen sovmorgon utan 07.30 ska jag och Julia hoppa i träningsskorna och ta en härlig prommis efter stranden för att sen simma några längder i poolen innan frukost och det kan man kalla en härlig start på dagen...

Gonatt!

<3 <3 <3 SAKNAR SAKNAR SAKNAR

2 kommentarer:

  1. haha jag hade 16 kg handbagage hem från Dublin en gång, ,, var bara att se glad ut och hänga väskan lite ledigt runt handleden :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lite ledigt!!! Hahaha!!! Ja vi får köra den vi oxå :P

      Radera