tisdag 22 oktober 2013

Känner mig hel igen...Back on the top helt enkelt!





Men nu händer det saker på gymmet...Målning, golvläggning och en massa annat...Nästa fredag börjar vi med att servera frukost så då kan ni gymma och sen slå er ner och tippa upp lite yoggi toppa med musli, fixa mackor med gott pålägg, få nykokta ägg och allt som hör till för en helt ok summa eller bara trilla in ändå för att slippa fixa frullen själv, det ni! Så välkommen alla som vill starta dagen i en underbar miljö...



Redo för jobb och svart,vitt och grått har blivit en favorit helt plötsligt...





 Lite piff med röd färg...




 Golvet snart helt på plats...




 Speglar har också satts upp...Snart spinner vi loss och kör härliga pass i ljus och luftig miljö!



Kvällen spinningpass på City blev knökfullt och jag blev tvungen att skicka hem en deltagare, kom i tid nästa vecka Sofia ;) Sån härlig energi och en kille vågade sig på att komma och ge järnet med oss, bra där Peter ;)








 Tips på en bra benövning....


Blev även ett pass Bodypump ikväll och vi blev hela 45 deltagare som tog i för kung och fosterland...Jag hoppade in och teama med Anna-Lena och Thomas och det är lika skoj varje gång och till er som var där GRYMT jobbat!



2 tim träning och in med kvällsmål, havregrynsgröt och ägg...


Träningen ger mig så mycket glädje och just nu ramlar det in massor med träningsglada människor på Citygym och vi blir bara fler och fler och det är så himla skoj!!!


<3 <3 <3



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar