måndag 17 november 2014

Fläskfilépasta i Gorgonzolasås...






500-600g Fläskfilé
100-150g Gorgonzola
5 dl Grädde
7 dl Okokt pasta
1 Päron
1 Gul lök
Salt
Peppar
Smör/Olja till stekning





                                                               Skär och strimla filén






 Skär päronet i bitar




 Hacka löken...










 Stek fläskfilén





 Stek sedan lök och päron mjuka...









 Lägg i filéerna med lök/päronbladningen




 Koka pastan men gärna 1-2 minuter kortare tid så stärkelsen gör så att grädden blir krämig...









 Låt gorgonzolan smälta in i såsen...Rör om...




 Slå över pastan...




 KLART!




Vill man pimpa till rätten så strö över hackade valnötter och dekorera med någon grön krydda...



<3 <3 <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar