måndag 12 augusti 2013

Hur har det gått för Magdalena?

Den här tjejen har kämpat i tio veckor och det har verkligen gett resultat...Hon kör på med kondition varvat med styrka och det syns tydligt att kroppen har börjat formats om...Kroppsfett har förvandlats till muskler och tjejen bara matar på för hon märker själv sina framsteg...Bra jobbat bruden!



 Första passet 31/5                                                         efter 4 v     




Efter 10 v  6/8  




Första passet 31/5                                              Efter 4 v 



10 v Kolla vilken skillnad!!!


Med mycket vilja och ett jävlar anamma så når man sina mål och nu har vi satt upp ännu ett och jag tvekar inte en sekund på att hon fixar det :) Go Girl!!!!


<3 <3 <3

3 kommentarer:

  1. Med en coach som du kan man ju bara inte misslyckas. Kan tänka mig att man känner sig trygg med dig. När man känner sig/är överviktig så är det inte alltid så enkelt att leta sig till gymmet.
    Från en överviktig som borde men...

    SvaraRadera
  2. Som Anonym ovan skriver: när man är överviktig så är det inte alltid så enkelt att VÅGA komma iväg och träna. Du borde starta en nybörjargrupp kvällstid, typ vid klockan 19! Det tror jag vore något för er på CityGym =)

    SvaraRadera
  3. Hej på er! Självklart ska ni leta er till gymmet...Förstår er rädsla men hos oss är alla välkomna och jag finns där för er...Människor i alla former kommer dit av samma anledning och det är att få vara/bli sund och forma kroppen eller minska sin vikt så ge det ett försök :)Absolut ska vi se över en nybörjargrupp...Kram på er <3

    SvaraRadera