måndag 2 februari 2015

The best feeling in the world is when you realize you dont't care anymore...

Ikväll fick jag en bild skickad till mig av en vän som hon i sin tur sett på Instagram...Någon ville göra sig lustig på min bekostnad...Varför tar jag upp det? Blev jag sårad? Arg? Ledsen? Nä inte direkt utan mest förvånad att det finns människor i vuxen ålder som bara orkar hålla på...Känner jag henne? Nä aldrig sett tjejen i fråga...

Skulle vara mycket roligt att lägga upp bilden här på bloggen men nej That's not me! Jag är en person som bjuder mycket på mig själv, öppen, trevlig och oftast glad och det där med att bjuda på sig själv är på gott och ont har jag nu märkt...Men en sak som är säker och det är att Carina är Carina och hon kommer att förbli den hon är och jag tycker mest synd om dessa människor och hoppas dom en dag är nöjda med sig själva och sitt liv så dom slipper leta fel och brister hos andra...


Här kommer en tänkvärd text...

Människor som attackerar eller förlöjligar dig


En människa som mår bra har aldrig behov av att attackera eller förlöjliga en annan människa.

Om man utgår från meningen kan man alltså säga att om du känner dig attackerad eller förlöjligad av någon, kan det underlätta för dig att tänka att den människan har något behov som inte har blivit tillgodosett , något inom den människan som gör ont, eller någon önskan, som den människan inte kunnat/fått uppfylla.

Det saknas något i den människan, och det är därför hen ger sig på dig.

Tänk på det nästa gång någon attackerar dig.

Utöver kan jag tillägga att alla människor gör så gott dom kan.

Alla människor lever sitt liv och beter sig på sitt sätt utifrån de förutsättningar som de har fått med sig under uppväxten i form av gener och uppfostran.

När någon attackerar eller förlöjligar dig är det inte för att du är sämre eller inte är värd mer än att bli den som attackeras, utan istället bara en följd av att den människan som attackerar inte har lärt sig något annat sätt att ta sig fram här i världen.

Se barnet i den människan framför dig, som fick lära sig att det var så man skulle behandla andra människor.

Hur tror du det barnet kände när det blev behandlat så?


Fick en text från en tjej på Instagram som jag ska ta till mig för även om jag matar ut bilder på min utveckling, då jag brinner för träning, så har jag många komplex och även jag blir en osäker människa ibland...Det enda jag vill är att inspirera och motivera och jag själv som så många andra idag följer massor av fitnessidor på Instagram och jag personligen suger åt mig av alla underbar bilder och blir sjukt inspirerad!!!!


 Söndag kl 10.00 och Milo tyckte det var dax att kliva upp...
 Lite nagelfix men det blir nog Emelie som får snygga till dom innan sommaren...
 Spinning! 

Me and Lillan <3


 STORhandlat och fyllt på för våra bananpannkakor ;)
 En favorit i repris efter spiningen!Som sagt varför gå in och läsa min blogg eller kika på mina bilder på Instagram eller överhuvudtaget följa mig om man egentligen inte är det minsta intresserad? Jo som jag skrev där uppe, dessa människor mår inte så bra och jag lider med dom men må karma bita dom i röven ;)

Jag motiveras ännu mera av att visst folk retar sig på mig och jag kan definitivt inte vara alla till lags och vet ni vad? Jag kör på precis som jag vill för det är MITT liv och jag gör precis som jag vill och allt annat osar dagisnivå i min näsa!

Godnatt <3 <3 <3

6 kommentarer:

 1. Min största flaw i livet är min nyfikenhet! "Men guuud vem vad hur!" säger min hjärna direkt. Vill vara en som inte bryr mig så mycket men lite nyfiken blir en ju.^^ Puss Mona

  SvaraRadera
 2. Ja, man kan ju undrar varför någon följer dig om du är så otroligt störande? Du är en stor inspiration och jag tacka instagram så att jag kan följa dig och se dina framsteg.

  SvaraRadera
 3. Lovar att berätta för dig när vi ses Mona 😉😘

  SvaraRadera
 4. Precis vad jag tycker men många är så nyfikna och i lilla Ljusdal får man inte sticka ut på nått vis tyvärr 😁 Jag är mig själv o bjuder på mina framsteg efter det jobbigaste året i mitt liv och är så sjukt stolt över mig själv att jag vågat mig tillbaka till träningen även fast jag är långt från mitt forna jag 😉 Ja tack för Instagram som inspirerar och motiverar en med underbara träningsbilder och mycket mer 🙏 Kram på dig Kajsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Icke att förglömma, man får inte vara så positiv som du är heller... ;)

   Radera
 5. Du är en inspiration hela du Carina! fortsätt så. Kram Madde

  SvaraRadera