lördag 7 mars 2015

Roadtrip...
 Idag kom mina underbara Nike Air Max Thea...
Klockan var 15 och vi bestämde oss för en snabb tripp till Hudik för att köpa en lampa på Clas Ohlson...Lea ville givetvis gå i lite affärer och inte sade jag nej till det ;) Lampköpet gick åt skogen då jag kom hem med en sladd som skulle ha en skärm och dessutom hade jag köpt fel storlek på sockeln så jag svor några ramsor JA!!!! Så imorgon hoppas jag att någon vänlig själ kan köpa en skärm åt mig om dom har vägarna förbi butiken...

När jag ändå var i farten så bestämde jag mig för att prova jeans som jag alltid gör med skräckblandad förtjusning...Jag ÄLSKAR jeans men det gör dock inte min rumpa som mest liknar en pannkaka just nu! Alltså jag provade och dom for av lika fort jag vände bakdelen mot spegeln...På JC hittade jag dom med stort D, ett par Replay...Men dom var för korta men satt helt ok förövrigt men på något vis var jag lite glad för att slippa punga ut 1500:- Killen i butiken gjorde allt för att hjälpa mig och kom till slut med ett par i sk Boyfit...Snygga! Och jag drog på mig dom och samma lika där! Bläää!!! Bort! Av!!!! Men problemet var att dom inte ville samarbeta då dom var väldigt smala i bensluten och min fot som är bortdomnad och halvt lam gjorde inte saken bättre...Hör honom utanför fråga -Hur går det med boyfitten? Hjälp! Jag svarade lite panikslaget att det är inte min dag att prova jeans och svettdropparna började komma i pannan...Jag reste mig och lugnade mig själv för jag VÄGRADE be honom komma in och dra av mig brallorna! Efter att ha andats ett tag så gick det bättre och tillslut så stod jag där med jeansen i näven och pustade ut...Tackade för all hjälp och drog som en avlöning...

Gav allt en chans till inne på Gina Tricot och där hittade jag det jag och min rumpa sökte och för endast 299:- så jag slog även till med en topp då jag ansåg att jag tjänat pengar på att inte köpa jeansen från Replay ;) Så nu är jag nöjd men den där jäkla lampan irriterar mig än!


 Ljusa jeansen har plockats fram för nu är det vår <3

 Även kappan från Gina Tricot for på...Har den även i beige och kostar endast 299:-
 Redo att dra iväg...Och ingen är mer nöjd än Lea när mamman har något annat än mysbyxor ;)
 Baggyjeans 299:- Gina Tricot...
 Top i fallande kvalitet med öppna sidor och guldkedja bak...Gina Tricot 299:-


 Eftersom jag fegade på vanliga glasögon i rund form så fick det bli i solisar istället...299:- MQ

 Gör om gör rätt! 
 MC Donalds bestämde Lea...Imorgon väntas en sovmorgon och sen blir det träning efter lunch och vidare till Kläppa för att ordna inför spinningen på söndagsmorgon då Carina blir tvungen att kliva upp strax efter 06.00 för att vakna till liv innan Vasaloppet drar igång och en fyra timmars resa på cykeln mot mål!


Godnatt <3 <3 <3 

2 kommentarer:

  1. Tack för en jordnära och inspirerande blogg med bra träningstips. Får alltid nån bra idé att ta med till gymmet och prova när jag varit här inne och läst. Trevlig helg önskar Malin.

    SvaraRadera
  2. Men Tack fina <3 Känns fint att kunna dela med sig och inspirera och önskar dig en fin lördag :)

    SvaraRadera