onsdag 17 december 2014

Behandling nummer två hos Salong Bella...

Jag hade turen att få testa Skintightning/lift hos Salong Bella två gånger och märkte direkt skillnad...Att efter två behandlingar få resultat talar ju för sig själv och det är något jag kan tänka mig att fortsätta med..I behandlingen börjar Bella med att mäta fukten i huden och min låg på 23,4 och när vi var färdiga så hade den ökats på till 32,6 Såg även direkt att min högra sida var fylligare än den obehandlade vänstersidan...Vad är då Skintightning/lift?

En lyxig men enkel liftbehandling för att stimulera nybildning av kollagen och elastinfibrer plus stimulera musklerna i ansiktet och öka fukthalten markant... Det är fyra teknologier samlade i en enhet och denna teknik har använts av hudkliniker och hudläkare världen över med mycket goda resultat...Jontofores av svag elektrisk ström laddade med minus och pluspooler för ner serum (hyaluronsyra) som återfuktar huden och stimulerar kollagenet och elasticiteten...Radiovågor på 500 KH2 bryter ner fett i cellerna och avger en skön värme...

Många steg genomförs med maskinen och behandlingen tar en timme och vill ni veta mer så kontakta Bella på salongen...
Här kör Bella med en maskin där man har en ampull med hyaluronsyra som slätar ut rynkorna och återfuktar huden...Den finns att köpa på Salongen för hemmabruk...Julklappstips!

Ni kan se på bilden till höger att vänstra sidan sett framifrån är mer fyllig och slätare (Bella har bara behandlat den sidan)
Här ser man att fina linjer vid ögonvrån slätats ut...Tänk nu att det är enbart två behandlingar...

Finns att köpa på salongen...
Här kommer lite priser på behandlingar från Salongen och varför inte överraska med ett Presentkort i Julklapp eller självklart ÖNSKA sig själv! (Kopierat priser då jag inte orkade skriva ner allt...Ser lite stökigt ut)Salong Bella hittar ni på Facebook eller ring och boka tid på mobnr: 0703187577


<3 <3 <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar