torsdag 13 september 2012

B a c i l  l e r . . .

Idag är det inte roligt att heta Carina...Halsen ömmar och det känns som Bolt kutar runt med sina spikskor där inne ;)...Har INTE tid att vara sjuk men efter att ha klarat mig från förkylning/halsont i nästan två år så var det väll dax att trilla dit...Just ikväll så är jag standin åt min vän och ska köra Pump men väntar in i det sista för att se om jag fixar det...Har jag tur så släpper det onda och jag vågar köra men minimala vikter och står för 100% pepp istället...Men ska som sagt så ska jag känna efter så jag inte förvärrar det hela...

Nu slänger jag in receptet på grytan så ni har något att sno ihop i helgen...

2 Fläskfiléer
5-7 dl vispgrädde
1 liten burk Cremefraiche (fet)
2 röda paprikor
1 burk sweetchilimarinerade vitlöksklyftor
2-3 stora lökar
Tiger sås
Mango Chutney
Dijonnaise
Ica Matris





Skär i skivor...



Stek på och lägg över i en gryta/kastrull...






Hacka löken o paprikan o sila bort marinaden från vitlöksklyftorna...



Fräs i stekpannan...




Häll ner den hopfrästa blandningen med det stekat köttet och slå på grädden, cremefraiche och smaksätt med Mango Chutney, Dijonnaise, Tigersås och salt o peppar...Låt puttra i 10-15 minuter...


Nästan halva burken Mango Chutney, 5-7 msk Dijonnaise och smaka av med Tigersås, salt o peppar...





Serveras med ris och en god  sallad med Isbergsallad, tomat, gurka, äpple och galiamelon...



Smaklig måltid!

<3 <3 <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar