Idag är det inte roligt att heta Carina...Halsen ömmar och det känns som Bolt kutar runt med sina spikskor där inne ;)...Har INTE tid att vara sjuk men efter att ha klarat mig från förkylning/halsont i nästan två år så var det väll dax att trilla dit...Just ikväll så är jag standin åt min vän och ska köra Pump men väntar in i det sista för att se om jag fixar det...Har jag tur så släpper det onda och jag vågar köra men minimala vikter och står för 100% pepp istället...Men ska som sagt så ska jag känna efter så jag inte förvärrar det hela...
Nu slänger jag in receptet på grytan så ni har något att sno ihop i helgen...
2 Fläskfiléer
5-7 dl vispgrädde
1 liten burk Cremefraiche (fet)
2 röda paprikor
1 burk sweetchilimarinerade vitlöksklyftor
2-3 stora lökar
Tiger sås
Mango Chutney
Dijonnaise
Ica Matris
Skär i skivor...
Stek på och lägg över i en gryta/kastrull...
Hacka löken o paprikan o sila bort marinaden från vitlöksklyftorna...
Fräs i stekpannan...
Häll ner den hopfrästa blandningen med det stekat köttet och slå på grädden, cremefraiche och smaksätt med Mango Chutney, Dijonnaise, Tigersås och salt o peppar...Låt puttra i 10-15 minuter...
Nästan halva burken Mango Chutney, 5-7 msk Dijonnaise och smaka av med Tigersås, salt o peppar...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar