tisdag 29 april 2014

Goda nyheter och firat en 19 åring...



Ännu en gång GRATTIS älskade Tea <3


Nervös morgon med många tankar...Hade tid på sjukhuset 13.30 men drog lite tidigare så jag kunde stilla min nervositet med lite shopping...Hittade mig en snygg kavaj och en topp och sen fick det vara nog...Träffade på Katharina och hennes dotter i cafeterian på sjukan och hon önskade mig lycka till efter vi sällskapat över en snabb fika...Alltså gud vad jag ogillar gyn..Även om man fött två barn så finner jag det väldigt obehagligt att ha någon sittandes med trynet där nere och en STOR spotlight riktad rakt in i "härligheten" Nä hua! Men för första gången fick jag en kvinnlig läkare och kunde slappna av...Allt såg bra ut och den stora cystan hade försvunnit och en liten ofarlig fanns kvar på den högra sidan så det var med glädje jag lämnade Hudiksvall...




 Mot Hudik...




 Sunshine!





På eftermiddagen åkte jag och Julia och uppvaktade finaste Tea...Där bjöds på en riktig sommartårta som hennes mormor hade gjort och gissa vem som njöt och var helnöjd? Ja det där med att dra in på sockret sprack rejält men jag har iaf minskat och det är alltid något, tycker jag då ;)






























 Sent ryggpass...Skönt att få köra helt ensam där nere...









 Spännbild check! ÄNTLIGEN börjar dom leta sig fram!




 Hämtade ut paket och måste börja använda handskar nu när jag ökar vikterna för mina händer ser ut som en grovarbetares ;)









Beställde även mina favoritbars...En for i på studs!



Tacksam för allt som sker runt mig just nu så kryper jag ner i sängen och ser fram emot en dag av jobb och träning och klämmer även in ett besök hos frissan och piffar inför helgens tjejfest...


Godnatt!


<3 <3 <3

måndag 28 april 2014

Jag är på gång jag är LADDAD!!!




Alltså tänk vad träning skänker GLÄDJE! Det finns mycket som ger samma känsla men just nu så ger den mig lite extra och inget konstig alls med det då jag saknat den nått så sjukt mycket! Idag tryckte jag på lite extra med vikterna och såååååå skönt att äntligen få börja utvecklas igen...Känna att man tar i så svetten fuktas på kroppen och efter passet känna att man har ett härligt tryck i varenda liten muskel...Jag är så tacksam att detta är möjligt igen!!!






























 Vi körde även stakmaskinen...









 Kvällsläsningen låg i postlådan!




Å där hittar ni min underbara träningskollega Katharina och shit vad fräsch/fit hon är!



Nu i säng och imorgon håller jag tummarna att allt går som jag hoppas...Dax att besöka sjukhuset i Hudiksvall och kolla upp mina cystor på äggstockarna...Ska nog gå bra men jag måste erkänna att jag är lite nervös...


Godnatt!


<3 <3 <3
Måndag igen då..Ny vecka nya tag...



SOL TRÄNING LYCKA!


Att komma hem från ett härligt Spanien till vädret som varit denna vecka är outstanding! Jag mår bättre än på väldigt länge och jag är näst intill smärtfri och det går inte att sätta ord på den lyckan! Känner att det äntligen är dags att försiktigt börja träna upp den nedre delen av kroppen igen och hoppas att jag redan nästa vecka kan riva av ett efterlängtat pass spinning...Men som sagt, jag skyndar långsamt och lyssnar på alla signaler kroppen sänder...


 Avrundade veckan med ett arbetspass på Citygym...




 Mot gymmet för ett fredagspass med Sandra och Marlene...




 Grymma tjejer det där!




 Fika och date med Annis..




 Fick lite info om en bra energidryck som jag absolut ska testa...









 I lördags rev jag av mitt första riktiga ryggpass och shit vad skoj det var och Sandra som har Daniel Andersson som PT fick skola om mig i en del övningar och det tackar jag för :)




 "Sommarens" första Likör 43 med mjölk!













 Jo fotas ska det överallt ;)









 Wall ville naturligtvis glänsa med sina biceps ;) Gissa vem som vann?




 Nattmat!




 Pizza på en söndag!




 Stiliga grabbar!




 Förmiddagsglass!




 Kvällsglass! Jo jag kan jag!





Skrollade på Insta och ser det här, LYCKA! Tack fina du och jag kan bara säga att det värmer i hjärtat! Sen till er där ute som vill äta sunt så följ denna underbara kvinna! Hon får mig att dregla från morgon till kväll med sin mat och en riktig snygging är hon dessutom ;) Så leta reda på smartfoodtess och inspireras och njut av färgsprakande läckerheter!



Nu iväg och riva av ett träningspass innan det är dax att jobba!


<3 <3 <3

torsdag 24 april 2014

Fem komma två kilometer...


Idag var det dags att testa om foten fungerade så jag och Mathilda bestämde oss för en långsam jogg...Gruvade mig hela dagen och var lite rädd att det inte skulle gå vägen...Men min oro byttes ut mot glädje då vi lyckades jogga hela 5200 meter och utan att stanna...Det var min första tur på över ett halvt år och nu hoppas jag att det blir fler och redan på söndag är det dags om jag får ett kvitto på att allt är ok imorgon när jag vaknar...Och TACK fina Mathilda för sällskapet!







 Jo jag kan göra tre saker samtidigt...Prata, jogga och fota! ;)




 Mathilda hade även kört ett pass i Färila med Tommie på morgonen så för henne blev det dubbel träning...




 Stretchade på Citygyms otroligt fina uteplats...









 Tummen upp för oss!









 Körde lite olika magövningar innan vi gav upp...












Nu bums i säng för imorgon ringer klockan 05.00 och då ska jag fixa ägg åt alla träningsglada människor som kommer och förgyller min morgon på Citygym! Och kom ihåg att ALLA är välkommen att slinka in på en frulle från 06.15-10.30 och missa inte min otroligt goda gröt ;)


Godnatt!


<3 <3 <3